تشخیص بیماری‌ها با استفاده از تلفن هوشمند
چت روم
درباره ما


سبحان بدیعی
با سلام.به وبسایت خودتون خوش اومدین.بنده سبحان بدیعی هنرجوی سال دوم رشته کامپیوتر هستم و در هنرستان حرفه ای ((عسگری))استان آذربایجان غربی در حال تحصیل ام و همواره سعی میکنم که این سایت رو به آخرین مطالب علمی دنیا آپدیت کنم و بیشتر مطالب در علوم سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر متمرکز بشه.ممنونم واسه حمایت های تمام عزیزان از جمله دبیران هنرستان، هم کلاسی ها و شما وبگردان محترم. Hey. Welcome to your website. Servant Sobhan badie second-year student in the School of Computer Science and am a professional ((Askari)) West Azarbaijan studying and I always try to update this website with the latest scientific world. and most of the content was focused on hardware and software. thank you for all the support for my loved ones, including school teachers, classmates and respected your browser.
ايميل : ss.badie@gmail.com


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 352
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 354
بازدید ماه : 637
بازدید کل : 131570
تعداد مطالب : 378
تعداد نظرات : 2971
تعداد آنلاین : 1



  • تاريخ ارسال : پنج شنبه 22 اسفند 1392, 12:27
  • دسته بندي : <-CategoryName->
  • نويسنده : سبحان بدیعی

نمونه‌ی اولیه‌ی ساخته شده از این ابزار شامل یک صفحه‌ی شیشه‌ای است که با لایه‌ای نازک از جنس طلا پوشانده شده است که به عنوان جداکننده‌ی حفر‌ه‌های بسیار ریز شکل گرفته بر شیشه عمل می‌کند. درون هر یک از این حفره‌ها با استفاده از آنتی بادی‌های مخصوص بیماری‌های مختلف پوشانده شده است که با قرار گرفتن بخشی از مایعات بدن بیمار بر روی صفحه‌ی شیشه‌ای هر نوع باکتری که به آنتی بادی مخصوصی چسبیده باشد در این حفرات به دام می‌افتد.

بخش دوم این آنتی بادی‌ها مجددا بر روی صفحه‌ی شیشه‌ای ریخته می‌شود و با باکتری‌های گیر افتاده پیوند برقرار می‌کند. به همراه این آنتی بادی‌ها آنزیم‌های خاصی نیز وجود دارد که می‌تواند منجر به تولید نقره شود. هنگامی که صفحه‌ی شیشه‌ای در معرض ماده‌ی شیمیایی خاصی قرار می‌گیرد واکنش شیمیایی به خصوصی انجام می‌گیرد که در عرض 15 ثانیه فلز نقره را آزاد می‌کند.

با قرار دادن یک منبع نور در پشت صفحه‌ی شیشه‌ای کاربر می‌تواند عبور یا عدم عبور نور را از حفره‌ها ببیند، که در مورد حفراتی که با باکتری‌ها وارد واکنش شده‌اند به دلیل تولید فلز نقره نور عبور نخواهد کرد که این به معنای حضور باکتری در آن محل است. اگرچه در حال حاضر برای تشخیص این مورد از میکروسکوپ‌ها استفاده می‌شود ولی می‌توان با استفاده از دوربین و فلش تلفن هوشمند نیز چنین کاری را انجام داد، تنها چیزی که به آن نیاز است لنزی است که بر روی لنز دوربین تلفن قرار بگیرد.

smartphonetricorder-2

پیش از این که دانشمندان به سراغ بخش‌های دیگر این پروژه بروند می‌بایست در ابتدای امر مطمئن باشند که می‌توان باکتری‌ها کاملا قادر به نفوذ به درون حفرات جهت پیوند با آنتی بادی‌های قرار گرفته درون حفره‌ها هستند. در صورت موفقیت این گروه در ساخت این ابزار پزشکان محترم می‌توان از این پس در مواقع ضروری یا مناطق محرم از خدمات پزشکی به سادگی به تشخیص بیماری‌ها و درمان آن‌ها بپردازند.

به گفته‌ی سازندگان این ابزار، ساخت سامانه‌های پزشکی پیشرفته جهت تشخیص بیماری‌ها در حال حاضر چیزی حدود 200000 دلار هزینه در بر دارد که این هزینه با استفاده از این ابزار تا 20 دلار کاهش پیدا می‌کند که البته این بدون محاسبه‌ی قیمت تلفن همراه است. با اینحال از آن جایی که تلفن‌های هوشمند در همه جا یافت می‌شوند و در بسیاری از موارد ساخت تجهیزات در محل امکان پذیر نیست این ابزار می‌تواند در مواقع ضروری نجات بخش باشد.

نتایج این پژوهش در مجله‌ی ACS Photonics به چاپ رسیده اس

ت.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها: تشخیص بیماری‌ها با استفاده از تلفن هوشمند , تشخیص بیماری‌ها, سلامت, اخبار تکنولوژی, سبحان بدیعی,
تبليغات