مخرب ترین مولکول روی زمین
چت روم
درباره ما


سبحان بدیعی
با سلام.به وبسایت خودتون خوش اومدین.بنده سبحان بدیعی هنرجوی سال دوم رشته کامپیوتر هستم و در هنرستان حرفه ای ((عسگری))استان آذربایجان غربی در حال تحصیل ام و همواره سعی میکنم که این سایت رو به آخرین مطالب علمی دنیا آپدیت کنم و بیشتر مطالب در علوم سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر متمرکز بشه.ممنونم واسه حمایت های تمام عزیزان از جمله دبیران هنرستان، هم کلاسی ها و شما وبگردان محترم. Hey. Welcome to your website. Servant Sobhan badie second-year student in the School of Computer Science and am a professional ((Askari)) West Azarbaijan studying and I always try to update this website with the latest scientific world. and most of the content was focused on hardware and software. thank you for all the support for my loved ones, including school teachers, classmates and respected your browser.
ايميل : ss.badie@gmail.com


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 695
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 697
بازدید ماه : 980
بازدید کل : 131913
تعداد مطالب : 378
تعداد نظرات : 2971
تعداد آنلاین : 1



  • تاريخ ارسال : پنج شنبه 22 فروردين 1392, 19:51
  • دسته بندي : <-CategoryName->
  • نويسنده : سبحان بدیعی

ترکیبات کریستالی اسفنج مانند هستند که شباهت به Co2 دارند و یکی از مخرب ترین مولکول های روی کره زمین معرفی شده اند.
گرم شدن کره زمین و مواد آلاینده از خودروها از مهم ترین مشکلات جهانی محسوب می شوند که دانشمندان در تلاش اند تا با ساخت دستگاه هایی مانند اسفنج این آلودگی ها را از هوا پاک کنند.
گفتنی است این مولکول مخرب عمدتاً از صنایع برودتی و سرد کننده ها صنایع ابر و اسفنج سازی، بخش دفع آفات کشاورزی سیستم های تهویه مطبوع، کپسول های حریق و اسپری ها و قطعات الکتریکی متصاعد می شوند و تا ارتفاع 40 کیلومتری صعود می کنند.
متان از نظر اهمیت در میان گازهای گلخانه ای پس از دی اکسید کربن قرار دارد در مقایسه با Co2 به ازای هر مولکول اثر گرم شدن کره زمین با افزایش متان 23 برابر بیشتر از اثر مربوط به Co2 است اما امروزه افزایش Mof برابر افزایش مولکول های Co2 و متان می باشد.
Mof 2 نوع Mof-100  و  Mof 200 دارد که مولکول هایی دایره ای شکل هستند که قطر آن ها 47 انگستروم است مولکول های دیگری مانند سیلیس مزوپور و کربن بیش از حد در مخرب شدن زمین اثر می گذارند.

 

beytoote.com



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها: sobhan badie,
تبليغات